Faes Bouwonderneming

bouwbedrijf:
Uw nieuwbouwproject van a tot z

Bent u op zoek naar een professionele aannemer voor uw nieuwbouwproject? Schakel dan Faes Bouwonderneming uit Lier in. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in allerlei soorten nieuwbouwprojecten en bieden een perfecte service. Hierbij zijn wij gespecialiseerd in metselwerken en ruwbouwwerken voor de particuliere markt.

Zo helpen wij u graag met alle ruwbouw voor uw villa of woning en zijn wij thuis in alle stijlen, of het nu gaat om pastoriestijl, modern of klassiek. Ook voor kleine appartementen halen wij onze neus niet op. Door ons zelfwerkende patroon heeft u één aanspreekpunt en blijft continuïteit in uw hele woning gewaarborgd. Wij werken uitsluitend met duurzaam materiaal en staan bekend om ons feilloze oog voor detail. U kunt bij ons dus vertrouwen op een perfecte afwerking en een uitstekende service. Uiteraard voorzien wij u tevens graag van deskundig advies bij uw project.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om uw project te bespreken.

Contacteer ons